PRIVATE & ERHVERV

FACADERENS

MILJØGODKENDT FACADERENS I ODENSE OG PÅ RESTEN AF FYN

Facaderens er en effektiv metode til at give facader nyt liv på. Alger og mos på husfacader er et hyppigt fremkommet problem på grund af det fugtige danske vejr. Særligt nordvendte facader er udsatte på grund af færre solskinstimer. Facader angrebet af alger får et trist og gråt udseende, men udover kosmetiske gener, kan det også have nogle mere alvorlige følger på murværket såsom frostskader. 

Fremgangsmåden er således at jeres facade bliver højtryksrenset med en såkaldt spulekasse. Der bliver kun højtryksrenset med rent vand. Efterfølgende renser vi dine facader professionelt med dansk miljøgodkendt algerens, som effektivt stopper al vækst og forhindrer nye angreb fra alger og mos.   

Facaderens behandlinger kan først udføres når der ikke længere er frost, da det kan forårsage frostskader på husvæggen hvis behandlingen udføres under frostvejr. De optimale vejr betingelser skal være opfyldt, for at få det mest optimale ud af behandlingen, dvs. temperaturen skal helst være mellem 5-10+ grader.

Vi tilbyder facaderens i Odense og facaderens på Fyn, til både private og virksomheder.

SKAL VI RINGE DIG OP?

Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 41 12 25 00

FÅ ET TILBUD FRA MOESGAARD EJENDOMSSERVICE

Kontakt