PRIVATE & ERHVERV

RENSNING AF TAGRENDER

HURTIG OG EFFEKTIV RENSNING AF TAGRENDER

Moesgaard Ejendomsservice tilbyder rensning af tagrender i Odense og rensning af tagrender på Fyn.

Rensning og tømning af tagrender er vigtigt når foråret og efteråret melder sin ankomst. Efterårsmånederne er i Danmark meget regnfulde og det kan føre til at tagrenderne løber over med vand eller tilstoppes hvis de ikke tømmes og renses. Dette kan blandt andet have konsekvenser såsom fugtskader eller frostsprængninger i husvæggen eller tagrenderne, som i værste tilfælde kan medføre udskiftning af tagrender som er en bekostelig affære.

Hos Moesgaard Ejendomsservice har vi også stort fokus på vores medarbejders arbejdsstillinger og benytter derfor den nyeste teknologi i form af en støvsuger med kamera, således at vores medarbejdere undgår at stå i uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Med denne nye teknologi er opsætning af et stillads ikke nødvendigt så længe arbejdshøjden er 13 meter eller derunder. Dette kommer både vores medarbejder til gode i form hurtigere udførelse af arbejdsopgaven og derved spare kunden også eventuelle omkostninger ved stillads opsætning.

Vi tilbyder rensning af tagrender til både private, boligforeninger og virksomheder. Vi kan, ved hjælp af det nyeste udstyr på markedet, let og sikkert tømme dine tagrender og nedløbsrør på selv de mest svært fremkommelige steder. 

Rensning og tømning af tagrender anbefales at få gjort 1-2 gange om året, henholdsvis forår og efterår. Ydermere anbefaler vi husstande der er tæt beliggende til skov og naturområder, at være ekstra opmærksomme på rensning af tagrender da disse oftere kræver tømning og rensning.

SKAL VI RINGE DIG OP?

Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 41 12 25 00

FÅ ET TILBUD FRA MOESGAARD EJENDOMSSERVICE

Kontakt