EFFEKTIV OG SKÅNSOM FLISERENS

​Moesgaard Ejendomsservice udfører fliserens i Odense og på resten af Fyn. Fliserens er en effektiv måde at give dine fliser nyt liv samt forlænge levetiden. Ligesom ved tage og facader er fliser ligeledes underlagt det lunefulde og fugtige danske vejr, og alger, mos og ukrudt trives her.

Vi udfører fliserens med spulekasse hvor der udelukkende bliver spulet med rent vand. Efterfølgende bruger vi vores miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel for at tage eventuelle algerester på fliserne.

Fliserens med vores miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel sikrer ikke blot, at dine fliser bliver flotte og sommerklar, men er ligeledes præventiv mod nye fremkomster af alger, mos og ukrudt.   

Afslutningsvis bliver der spredt fugesand ud på fliserne som har den fordel, at det holder din belægning på plads samt hæmmer vækst af ukrudt.

Før fugesandet kommer på som afslutning er det muligt at vælge imprægnering af fliserne. Imprægnering beskytter mod vandindtrængning og gør det efterfølgende nemmere, at vedligeholde og rengøre overfladerne.

Fliserens behandlingen kan først udføres optimalt når der ikke længere er frost og for at sikre de mest optimale betingelser for selve behandlingen skal temperaturen ligge mellem 5-10+ grader.

SKAL VI RINGE DIG OP?

Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 41 12 25 00

FÅ ET TILBUD FRA MOESGAARD EJENDOMSSERVICE

Kontakt