PRIVATE & ERHVERV

ALGEBEHANDLING AF TAG

PROFESSIONEL ALGEBEHANDLING AF DIT TAG 

Alger er levende organismer som formerer sig under det rette leveforhold. De trives fugtholdige steder, hvorfor tage er et yndet levested. Særligt nordvendte tage som er mere skyggefyldte og derved mere fugtige. Med det fugtige danske vejr er alger på tagene desværre et hyppigt problem og når de først har slået rødder, kan de være vanskelige at fjerne. Derfor er det vigtigt at behandle problemet. Vores algebehandling er både effektiv og skånsom mod miljøet, da vi kun benytter os af danske miljøgodkendte produkter.

Algebehandling er en effektiv og holdbar metode til vedligehold af alle typer af tage. Vi udfører professionel algebehandling af alle typer tage – lige fra bentonsten, eternit, skifer, teglsten og tagpap-tage.

Med en algebehandling af taget, får du den flotte farve frem på taget igen. Algebehandlingen trænger ind i taget, hvorfra det modvirker fremkomsten af alger i op til 6 måneder.

Vi anbefaler at du får algebehandlet dit tag hvert år, da professionel algebehandling af taget ikke kun er pga. udseendet af de grønne alger og mos, men også forlænger levetiden for dit tag.

Hvis ikke algerne behandles, risikerer du blandt andet frostsprængninger, forskubbede tagplader og -sten samt en forkortet levetid på dit tag. 

Algebehandling af tag kan ikke foretages så længe der stadig er frost, og bør kun foretages når temperaturen siger 5-10+ grader udenfor. Derfor er denne behandling ideel at få udført om foråret.

Vi udfører hovedsagligt algebehandling i Odense men kører også gerne ud til algebehandling på resten af Fyn.

SKAL VI RINGE DIG OP?

Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 41 12 25 00

FÅ ET TILBUD FRA MOESGAARD EJENDOMSSERVICE

Kontakt